Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és fizetés

1. Szállítás

a.) A vásárló kiválasztja a szállítási címet, majd a szállítási/fizetési módot, melynek típusai a következők: Szállítási módok: Foxpost automata, Foxpost házhozszállítás. A szállítási költség ingyenes 25.000 Ft felett. 

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítése és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. Felhasználó e-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.

b.) A megrendelések feldolgozása nyitvatartási időben történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. Szolgáltató ügyfélszolgálata minden esetben elektronikus úton visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését.
c.) Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 5 munkanapon belül.

2. Fizetési módok: 

a.) Személyes átvétel: Készpénzben a Szolgáltató által megjelölt helyen történő átvételkor: Az áru átvételekor történő fizetés választása esetén a Felhasználó a Szolgáltató által megjelölt egyéb helyszínen fizeti meg a termék vételárát készpénzben. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség.

b.) Fizetés utánvétellel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben a megrendelt termék(ek) átvételekor. Ha Foxpost autómata opciót választja, kizárólag bankkártyával tud fizetni.

c.) Átutalással: Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére.

d.) Online bankkártyával: Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával fizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül.

 

Az oldal tetejére